Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΝΑΚ ♥

Και οχι δεν προκειτε για ενα σνακ..αλλα για την ΣαραΝιναΑποστολιαΚατερινα ;)



Ειναι νοστημες αλλα δεν τρογονται;ρ Ειναι τα μαναρακια μου μπρε συ :)



                       Σαρααα ♥ 




Την ξερω περιπου 8 χρονια..τι συγκινιτικο :') Ειναι ξανθια, με γαλανα ματια, σκετο κουκλι :* Χωρις αυτη η παρεα θα πνιγει στη λύπη..γιατι ειναι ο καραγκιοζης της παρεας.Ενα λεπτο με το Σαρακι και θα γελας ολη μερα, ολη νυχτα...Ρε Κατ αυτη η Σαρα θα σε τρελανειιιιι Γαμωτιιι ! ;ρ

Μια ατακα της Σαρας : Γωγω: Ο κοκος λεει οτι το βυζακι μου ειναι τριγωνικο..μπορεισ να παιξεις και τα καλαντα ειπε ο *****
 Σαρα : Ναι..το τριγωνο τον Βυζουδων !


                        Αποστολια ♥




Την ξερω 2 και κατι ψιλα αλλα τα ρεστα δικα σας (made in Sarah) Με το που την ειδα, βασικα με το που ειδα τον αδερφο της ειπα οπππ εδω ειμαστε..μαυτη θα κανω παρεο και μπικινι (sarah too) Ειναι ξαστανοξανθια αλλα εχει λιγη χαρη προσ το ξανθο οπως και η σαρα :* Ματια καστανα και υψος σκλεναρικοβα..

Μια ατακα της Αποστολιας : "Βλεπαμε θριλλερ εκεινη την ωρα και η γωγω κλασσικα δούλευε την Αποστολια και επειδη η Γωγω κλανει μεντες και φασκομιλα και γενικα κλανει πολλα βοτανα η Αποστολια της ειπε : - Σκασε ! Γιατι αμα σε τρομαξω θα φοβηθείς !




                           Νιναααα ♥




Την ξερω περιπου ενα και κατι χρονο..στην αρχη η μια μισουσε την αλλη..ηθελε και να με δείρει :'(  
Αλλα μετα δεν ξερω τι εγινε και γιναμε αχωριστες..τελικα καπου χρησίμευσε ο ξερεις ποιος...την αγαπαω παρα πολυ αν και την ξερω λιγο..Ειναι καστανη με ανταυγιες και μελι ματια..εχει πλουσιο εξωτερικο κοσμο και εχει ενα τελειο χαμογελο :)

Ατακα της Νινας : Το κρανειο μου θα παθει καρκινο του μαστου !




             

                                     "αξίες όπως η φιλία η αληθινή …σου ομορφαίνουν τη ζωή"

2 σχόλια: